We verkopen en installeren infraroodverwarming voor elke ruimte. Infraroodverwarming blijft een populaire keuze. Ontdek hieronder waarom.

Heel zuinig

Infraroodverwarming is een kwalitatieve en energiezuinige manier om uw woning te verwarmen, zonder CO2-uitstoot. Bovendien is het rendement ook een pak hoger dan bij de gebruikelijke systemen.

Voordelig in aankoop

Het is niet enkel voordelig in aankoop, het verbruik ligt ook veel lager. Dankzij de werking van infrarood heeft u veel minder energie nodig om het gezellig warm te krijgen. Infraroodstraling verwarmt namelijk eerst de personen en objecten in de ruimte waardoor infrarood sneller en beter verwarmt dan traditionele verwarming. U kunt het vergelijken met zonnestralen. Dit zorgt al snel voor een besparing van 30% op uw verwarmingskosten.

Gezonde warmte

De warmte die u ervan ervaart voelt enorm aangenaam. Infraroodstralen hebben een bewezen positief effect op uw gezondheid. Doordat infraroodverwarming geen luchtcirculatie genereert, is het ook een interessante verwarming voor mensen die te kampen hebben met allergieën.

Infraroodverwarmingspanelen zijn geschikt voor elke ruimte. Denk maar aan infrarood in de badkamer, keuken, woonkamer, slaapkamer ... Infraroodverwarming kan bovendien worden aangestuurd via uw domoticasysteem. Bij Devektro beschikken we over de specialisatie om dit type verwarming te installeren bij u.

Terrasverwarming

Infrarood terrasverwarming zorgt ervoor dat je ’s avonds lekker lang buiten op het terras kan blijven zitten. Infrarood heaters zijn eenvoudig te installeren, gebruiksvriendelijk en ze nemen nauwelijks plaats in op het terras.

Korte golf infrarood verwarming is ideaal voor buiten op uw terras. Het is niet windgevoelig en creëert een aangenaam warmtegevoel, net alsof de zon schijnt. Korte golf infraroodpanelen geven een rood of een geel licht af. Bovendien is de korte golf infraroodstraling perfect opgewassen tegen buitenwind waardoor u langer van de aangename warmte kan genieten.