DOMOTICA

Wilt u uw woning een extra toets geven? Dan wilt u zeker domotica.

Wij werken samen met merken volgens de knx standaard, dit is de referentie in woningen en gebouwencontrole.

Dankzij dit bussysteem is het mogelijk om veschillende merken te combineren die uiteindelijk u het leven gemakkelijker maken.

We werken uw project uit en tillen uw woning naar een hoger niveau.

Met domotica is het mogelijk om alle verlichtingstoestellen in huis met elkaar te laten communiceren. Er zijn verschillende redenen om domotica te overwegen.

  • Switch functies: het aan en uitschakelen van elektrische toestellen/verlichting.

  • Dimmen: creëer de sfeer die bij jou past.

  • Faciliteiten functies: rolluiken openen en sluiten, koffiezet aan of uitschakelen ... 

  • Sfeer functies: programmeer zelf uw sferen om zo gemakkelijk bepaalde verlichtingsgroepen opnieuw op te roepen.

Een goede verlichting past zich aan de omstandigheden aan. Wat had u in gedachten: een intiem avondje met uw gezin rond de open haard? Een gezellig avondje met vrienden? Een stijlvol diner met zakenrelaties? Of een geslaagd house-warming party? Dankzij de sfeerfuncties van uw verlichtingssysteem zet u in een handomdraai de juiste toon. Bovendien kunnen aan uw verlichtingsinstallatie ook andere systemen worden gekoppeld, zodat u met één druk op de knop uw hele huis in de juiste sfeer brengt: het licht wordt gedimd, de gordijnen schuiven geruisloos dicht, de muziek wordt wat zachter gezet en de temperatuur gaat wat omhoog.

Ook als je niet thuis bent kunt u via uw smartphone de camerabeelden bekijken, de verwarming aansteken, de garagepoort openen, de verlichting doven, u gaat op reis en het domotica systeem simuleert uw aanwezigheid,...

Met domotica kan u genieten van alle comfort van uw woning.

Slableedstraat 13 - 8630 Veurne / 0474/53.44.89 / INFO@DEVEKTRO.BE