Devektro is domotica installateur. Met domotica in huis of in uw gebouw kunt u alle verlichtingstoestellen op elkaar afstemmen en met elkaar laten communiceren. Het aan- en uitschakelen van elektrische toestellen of verlichting gaat supereenvoudig. De mogelijkheden zijn eindeloos: rolluiken kunt u automatisch laten openen en sluiten, de garagepoort opent met één druk op de knop, zelfs de koffiezet kunt u ’s ochtends activeren nog voor u opstaat.

Diverse sfeerfuncties

De sfeer in huis kunt u met één druk op de knop aanpassen. Uw verlichtingsinstallatie wordt gekoppeld aan andere systemen in huis. Zo kunt u simpelweg in één keer de rolluiken laten sluiten, het licht dimmen, de muziek zachter zetten en de temperatuur hoger zetten. De verschillende programma’s kunt u eenvoudig zelf instellen.

Vanop afstand

Via uw smartphone kunt u buitenshuis altijd uw woning of bedrijfsgebouw in de gaten houden. U kunt camerabeelden bekijken, de verwarming aansteken, de garagepoort openen, de lichten doven … Wanneer u op reis bent, kan het domoticasysteem zodanig worden ingesteld dat het uw aanwezigheid simuleert. Perfect tegen inbraak dus.

KNX installaties

Onze elektriciens beschikken over de vereiste ervaring om KNX-systemen te integreren in uw pand. De systemen waar wij mee werken worden eerst grondig getest vooraleer we ze aan u voorstellen. We tonen u graag hoe de domoticasystemen werken zodat u er perfect zelf mee aan de slag kunt.

Optimaal comfort in huis?