Industriële elektriciteit

Devektro plaatst, onderhoudt en herstelt nieuwe en bestaande industriële elektrische installaties. We zorgen voor de bekabeling van nieuwe elektrische kasten, maar ook van productie- en verpakkingsmachines. We zorgen voor de installatie van algemene elektriciteitswerken, verlichting, alarm en camerabewaking, inbraakbeveiliging en toegangscontrole, parlo- en videofonie, datanetwerken, elektrische laadpalen, KNX domotica en infraroodverwarming. In samenspraak met u komen we tot de perfecte elektrische voorzieningen voor uw ruimtes.

Elektrische oplossingen

We zijn gespecialiseerd in industriële elektrische installaties. Onder deze activiteit vallen heel wat aspecten. Ontdek hier wat we voor u kunnen betekenen.

Algemene elektriciteitswerken

Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie verzorgen we de installatie en integratie van algemene elektriciteitswerken. Dit kan voor industriële en residentiële projecten. We voeren een grondige studie uit van uw gebouw om daarna een elektrische installatie uit te tekenen op plan. Uiteraard garanderen we dat deze aan de huidige normen voldoet. Bij nieuwbouw plaatsen we de leidingen, stopcontacten, schakelaars, zekeringen en lichtpunten. Bij renovatie gaan we na of de huidige elektriciteitsleidingen nog voldoen aan de veiligheidsnormen en vernieuwen we ze indien nodig.

Nood aan elektrisch advies?