Onze aanpak voor uw
residentiële elektrische installatie

Bij elk project hanteren we een aanpak op maat. Zo weten we van in het begin wat u van ons verlangt en kunnen we uw elektrische installatie perfect uitvoeren.

1.

Studie en overleg

We zitten samen met u en stellen u de gepaste vragen om te achterhalen welke elektrische installaties u nodig hebt in uw woning. Zo hebben we alle informatie om correct en vlot aan het werk te gaan.

2.

Advies over mogelijkheden

Met die verkregen informatie over uw woning kunnen we u onderbouwd advies geven. We vertrekken vanuit onze expertise en ervaring om u de beste oplossing voor uw huis of appartement voor te stellen.

3.

Helder prijsvoorstel

Op basis van de afgesproken uit te voeren werken, doen we u een duidelijk prijsvoorstel. Zo weet u perfect hoeveel de werken zullen kosten en komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

4.

Vlotte installatie en integratie

Onze gespecialiseerde en ervaren techniekers zorgen voor een feilloze installatie van de complete elektrische installatie. Onze projectleiders kijken nauwlettend toe op een correcte en tijdige oplevering, zodat alles binnen de afgesproken termijn afgerond is.

Interesse in een samenwerking?